Zapečené filé se smetanovým bramborem

Jednoduchý recept na skvělé, zdravé a velmi chutné jídlo od mé milované manželky. Uvaříme si brambory ve slupce a dáme je zchladit. Poté je oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme máslem a naskládáme do něj brambory. Můžeme proložit plátky cibule nebo barevné papriky, my tentokrát prokládáme nakrájeným pórkem. Osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu (horkovzduch) na 180 stupňů, na brambory naskládáme rybí filé, které také osolíme a opepříme. Celé to zalijeme prošlehanou smetanou s vejci, prolisovaným česnekem a špetkou soli. Každé filé ještě okořeníme tymiánen. Dáme péct asi na 30 minut. Necháme mírně vychladnout a servírujeme, my  doplňujeme tatarkou. Dobrou chuť