Tři druhy mas s hranolky
Dělám jednodušší a asi i chutnější verzi. Vepřové maso, papriky a hlávkové zelí nakrájené na nudličky naložím do marinády (grilovací koření, sladká paprika a špetka Adžiky, sůl, pepř). To samé s kuřecím masem, k němu ale přidávám rajské a špetku domácího houbového koření z usušených hub, ale jen špetku, neboť v závěru dochucuji žampiony. Na pánvi potom smažím každou směs zvlášť a do vepřové poté ještě přidávám na kolečka nakrájený pórek a párek, lepší je klobása (místo hovězího masa, více nám to takhle chutná). Na závěr do kuřecího dávám žampiony a dochutím, je-li potřeba. Každou směs nandavám na talíř zvlášť, nesmíchávám kvůli vychutnání si mírně rozlišných chutí. Jako příloha cokoliv dle nálady a vlastní chuti, u nás hranolky z domácích brambor.