Karbanátky

Jsme masožravci. Ne naše rodina, lidé. Od přírody, proto jsme na potravinovém řetězci tam, kde jsme. Z historie jasně vyplývá, že jsme byli a jsme lovci a proti nikomu nic, jen pokud má někdo potřebu padnout o několik pater níže mezi býložravce prosím, ale bez nás. My dnes jdeme do karbanátků. Jako příloha brambory, kaše nebo jen tak s pečivem. Jednoduché, rychlé a každý masožravec to má prostě rád. Stačí nám půl kila mletého masa, dvě menší cibule, trocha hladké mouky, tři lžíce strouhanky, jedno vejce a jedna lžička koření do mletých mas a špetku soli. Rychlý a jednoduchý postup začíná oloupáním a nakrájením cibule na kostičky a pokračujeme s tím, že všechny ingredience důkladně spojíme a promícháme. Pak už hezky ručně tvarujeme malé bochánky, které před smažením na pánvi lehce přimáčkneme. Smažíme do zlatova a co dodat, prostě masožravcům dobrou chuť a pro těch několik býložravců taková alternativa. Každou třetí sobotu sekám na zahradě trávník, tak kdyby....