Sekaná s vejci

Naprosto geniální tip na nedělní oběd. Spojíme mix mletého masa, sůl, pepř, protlačený česnek, mletý kmín, koření do mletých mas a vejce, vše dokonale promícháme. Vymažeme si formu na srnčí hřbet a hmotu do ní vtlačíme. Na vrchu po celé délce vytlačíme dolík, na to můžeme použít buďto vlastní ručku, nebo plechovku s nápojem. Do důlku poklademe 4 celá, natvrdo uvařená vejce. Vytvoříme si druhou směs, a to z nadrobno nakrájené nebo nastrouhané šunky a sýra, hladkolisté petržele a kysané smetany. Touto směsí pak navrchu potřeme připravenou sekanou (pěkně vrstvičku) a hezky s tím do předehřáté trouby, ve které to pečeme asi hodinku. Po zhruba šedesáti minutách zbývá už jen nakrájet na plátky a podávat s bramborem, kaší či jen tak s chlebem. Za nás už jen dobrou chuť...