Bářiny chleby

Jak jednoduše a chutně zužitkovat starší chléb? Tak tuto otázku si klade dost lidí včetně nás a pokaždé jít do topinek nebo chlebíků ve vejci se nám nechce. Proto Bářiny chleby, naprosto geniální, jednoduché a velmi chutné jídlo. Chléb jsme si nakrájeli na klasické plátky a namazali lehce máslem. V míse si smícháme na kostičky nakrájenou šunku (nebo šunkový salám, může být i Gothaj), rajčata, papriky a to nejdůležitější, Nivu. Ta totiž dá tu jedinečnou chuť celému dílu a ve výsledku nám vše hezky drží pohromadě. Pokud je chuť, může se do směsi přidat čerstvé vejce a petrželka. Nemáte-li rádi Nivu, může být nahrazena Eidamem či Goudou. A chléb také můžeme zaměnit, vhod nám kolikrát přijdou i toasty nebo veka. Prostě variant je několik, pokaždé jde o trošičku jiný chuťový zážitek, přesto stejně skvostný. Chlebíky pak poskládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme zapéct. Postačí jen několik minut, než se sýr rozpustí a chléb zezlátne. Ať teplé nebo vychladlé, jíst se dají vždy, teď už jen dobrou chuť....