Papriky de Luxe

Budeme potřebovat bílé papriky, běžíme do obchodu. Čím více, tím lépe, neboť i když chutnají úžasně teplé, studené jsou také lahodné. Takže kupujeme celý pytel paprik a pádíme domů. Než vyběhnete z obchodu, je ještě potřeba gothaj a gouda, popřípadě eidam. Doma už papriky oplachujeme, uřízneme bubáka, kterého dáváme stranou. Vybereme řádně semínka a důkladně propláchneme. Gothaj se sýrem nastrouháme a napěchujeme pěkně papriky, co se do nich vejde. Přiklopíme zpět bubákem, naskládáme do olejem vymaštěného pekáčku, podlijeme vodou a šupky do trouby. Pak už jenom sledujeme, jak papriky zlátnou. Po zezlátnutí je mňamka hotová, je čistě na každém, jak toto rychlé jídlo podá. U nás občas jako oběd s bramborem či kaší, někdy zase jako rychlovka s pečivem. Ta chuť je ale vždy božská. My se jdeme nacpat a vám přejeme, ať se dílo vydaří a? Dobrou chuť.