Kuřecí uzenoha a brambor

Klasická odbývačka. Rychlá večeře, oběd, jak kdo chce. Potřebujeme rychlé a dobré teplé jídlo za pár korun a nechceme stát u sporáku bůh ví jak dlouho. Nedávno jsme koupili uzená kuřecí stehna. Dáme vařit pár brambor i se slupkou. Mezitím na pánvi a trošičce oleje opékáme stehna pod pokličkou, aby se dostatečně nožky prohřály. Za chvíli jsou brambory vařené a po slití vody je nakrájíme a šupky na pánev ke stehnům. Lehce se opečou a chytnou takovou masovou chuť. Hurá na talíř, posypat něčím zeleným, pažitkou či cibulkou, jako příloha hořčice, kečup, tatarka, prostě dle libosti a po krátkém kuchařském zážitku už jen dlouhý zážitek gurmánský. Dobrou chuť.