Obložená bageta

Naprosto jednoduché jídlo k snídani, svačině či večeři a přesto naprosto geniální. Nejlepší na tom je totiž ten fakt, že si jej každý připraví dle vlastních chutí. Já na to jdu trošičku od lesa, neboť příprava je pro manželku a ta má chutí spoustu. Příprava je jednoduchá, jdu na to. Vícezrnou bagetu rozříznu podélně tak, abych vytvořil jakousi kapsu. Tedy podélně z jedné strany. Spodní i horní díl lehce namáznu máslem, vložím plátky rajských a list čínského zelí. Tím vyplním kapsu a další ingredience skládám do listu. Trošičku namáznu tatarkou, naskládám kolečka salámu a plátky sýru, pokud máme a je to o dost lepší, tak i plátky vařeného vajíčka na tvrdo a lehce zakápnu dresinkem. Zlehka přimáčknu a servíruji. Manželka se olizuje až za ušima, takže výsledek je naprosto skvělý. Času mi to moc nezabralo, cenově mi to vyšlo levněji, než hnusy z pumpy a ta chuť.... Tak si nechte chutnat i vy.