Krůtí prso v čalamádě

Jedním z našich receptů, do kterého se fantasticky hodí naše domácí čalamáda, je krůtí prso v čalamádě. Osobně mi to nepřišlo zpočátku nikterak poutavé, tak uvidíme v cíli. 

Nejprve si děláme přílohu, těstoviny, klasicky na skousnutí. Asi je jedno, jaké těstoviny a zda vůbec si je k tomu kdo udělá. Po přípravě přílohy jdeme na to hlavní. 

Krůtí prsíčko, ale asi může být i kuřecí, si nakrájíme na kostičky či nudličky. Připravíme si na drobno nakrájenou cibuli, na které na pánvi osmahneme nakrájené maso, poté osolíme, opepříme a přidáváme mletý kmín. Promícháme a pánev přiklopíme, aby se masíčko chvilku podusilo ve vlastní šťávě. Stačí několik málo minut, teď přichází čalamáda, kterou k masu vrzneme, promícháme a necháme společně prohřát. Na závěr můžeme přidat i přílohu a celé to smíchat, chce-li někdo zajímavější variantu, ohřívá přílohu zvlášť. Nyní už jen servírujeme a tedy ten výsledek? 

Tak ten je fantastický, jdeme to spořádat a vám? Vám přeci popřejeme dobrou chuť